Zaal huren in Deventer voor een zakelijke bijeenkomst?

Hōk biedt een unieke plek

In ons historische pand hebben we een enorme ruimte mét bar om te huren. Ideaal voor een workshop, vergadering of training. Dus wil je een zaal huren in Deventer? Met deze plek in het beroemde Bergkwartier bied je zeker iets unieks.

Vergaderen in Deventer

Onze bovenzaal van 60m² is een prachtige plek om te vergaderen. Je vertoeft middenin het historische centrum van de Hanzestad en kijkt uit over de meest pittoreske straat van Deventer: de Walstraat.

Vergaderen doe je in stijl. In onze bovenzaal mag je plaatsnemen op originele stoelen uit de Deventer raadszaal. Als je de historie niet al had geproefd, dan doe je het nu zeker.

Workshops en trainingen in de bovenzaal

Daarnaast biedt deze ruimte ook mogelijkheden voor workshops en trainingen. We kunnen naast een vergaderopstelling ook opstellingen maken om in groepjes te werken.

Groepsarrangementen
bij Hōk

Uiteraard zijn er allerlei arrangementen mogelijk, van ontbijt tot diner. Bel of mail ons voor meer informatie. We nemen binnen 48 uur contact op.

Stadswandelingen of speurtocht door Deventer

Nog ietsje meer bieden? Een vergadering of training in het centrum van Deventer is perfect te combineren met een stadswandeling of een speurtocht. We denken graag met je mee.