Vergaderen in coronatijd in Deventer

Alle faciliteiten voor jouw zakelijke bijeenkomst

Corona stelt ons voor lastige opgaven. We willen graag dat de maatschappij doordraait, maar hoe doen we dat op anderhalve meter afstand? Veel bedrijven zoeken daarom een plek om te kunnen vergaderen in coronatijd, omdat er op de eigen locatie simpelweg geen plek is om die afstand te waarborgen. Bij Hōk kun je terecht.

Coronaproof restaurant

Ons restaurant is nog maar net nieuw. We openden begin augustus 2020, midden in coronatijd dus. Dat betekent dat we voor grote uitdagingen staan, maar het biedt ook voordelen. Bij de inrichting van het restaurant hebben we direct rekening kunnen houden met de anderhalvemetervoorschriften.

Premier Mark Rutte zei het al: wil je tijdens coronatijd met meer mensen bij elkaar komen, kies dan voor de horeca. We snappen dat goed: we zijn erop ingericht om mensen elkaar te laten ontmoeten, op gepaste afstand van elkaar. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je rustig genieten van je gezelschap en je richten op wat echt belangrijk is. Lekker productief vergaderen bijvoorbeeld.

Zonder zorgen vergaderen, trainen of workshops geven en volgen: dat kan bij Hōk

Voorschriften vergaderen corona

Wie zonder zorgen wil vergaderen, trainen of workshops wil volgen of geven, zoekt een ruimte die voldoet aan alle voorschriften. Onze zaal in Deventer biedt alle faciliteiten.

Bij Hōk vergader je zonder zorgen over alle maatregelen. Je weet zeker dat alles goed is geregeld. Behalve de anderhalve meter afstand, zorgen we voor een goed geventileerde ruimte, houden we rekening met de looproutes en zorgen we ervoor dat iedereen veilig en op afstand binnen kan komen. En daar komen natuurlijk nog de gangbare faciliteiten bij, zoals een groot scherm, goed werkend internet en een productieve atmosfeer.

Trainingen en workshops tijdens corona

Dat geldt overigens niet alleen voor vergaderingen, maar ook voor trainingen en workshops. Ook daarvoor geldt dat het lastig is om in goede banen te leiden. Helemaal als je graag wilt dat er interactie ontstaat. Dan moet de ruimte groot genoeg zijn.

Hōk heeft een bovenzaal die speciaal is ingericht om te vergaderen in coronatijd. De zaal biedt ruimte voor 20 tot 30 personen, afhankelijk van de samenstelling van de groep. Komen er bijvoorbeeld vooral stelletjes? Dan kunnen we meer mensen faciliteren.

Vergaderen in Deventer

Ons restaurant zit midden in het centrum van Deventer. De locatie is heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, het is vijf à tien minuten lopen vanaf het centraal station. Ook is er altijd voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Lekker makkelijk bereikbaar dus!

Bovendien kun je de locatie gerust uniek noemen: in het pittoreske Bergkwartier is Hōk het enige restaurant waar je de hele dag terecht kunt. Het is een perfect uitgangspunt voor een aansluitende stadswandeling, een rondje Brink of een wandeling langs de rivier de IJssel.

Arrangementen op maat gemaakt

Wil je nog iets meer bieden? Dan kunnen we een uitgebreid arrangement samenstellen. Mail of bel ons voor meer informatie, we maken graag een offerte op maat!