Solliciteren voor een horecabaan bij Hōk

De leukste werkgever van Deventer

Hōk is een nieuw restaurant in Deventer met een eigen karakter. Wil jij helpen om dit karakter vorm te geven? Solliciteer dan op één van onze functies. 

Wat je van ons mag verwachten? Fijne collega’s, waardering, gezelligheid en mogelijkheden om te leren en te groeien.

Vragen over een vacature? Bel of app Jens op 06 27 49 02 04.

Keukenmedewerker
Werken in het hart van onze zaak? Hōk zoekt keukenmedewerkers die samen met ons willen bouwen aan onze identiteit. Mensen die verantwoordelijkheid nemen, die het verschil willen maken. En vooral niet bang zijn om een beetje te zweten. Geen ervaring? Geen bezwaar!
Afwasser
Nergens is het zo leuk als in de keuken. Hōk zoekt mensen die in één van de belangrijkste plekken in de keuken wil staan: de spoel. Hard werken? Ja. Veel gezelligheid? Dat ook.
Medewerker bediening
Goed karakter? Dat zien we graag. Hōk zoekt mensen die in zijn voor een praatje met de gasten en niet bang zijn om hard te werken. Geen ervaring? Geen bezwaar.
Zelfstandig werkend kok
Ervaring in de keuken? Super. Hōk zoekt een zelfstandig werkend kok die verder denkt dan een simpele biefstuk of schnitzel. Mensen die durven te experimenteren. We juichen creativiteit toe: jij bouwt mee aan de identiteit van onze keuken. Oh ja, en hard werken vind je geen probleem.
Medewerker social media/fotografie
Dus jij weet hoe je massa’s volgers kunt krijgen. Kun jij dat ook voor ons doen? Hōk zoekt voor twee tot vier uur in de week iemand die onze social-mediakanalen wil bijhouden. En dus ook gave foto’s maakt van ons restaurant. De perfecte bijbaan toch? Ervaring is niet nodig, we zien graag wat je kunt.

Over Hōk

Hōk zit op de hoek van de Golstraat en de Walstraat in Deventer. Vandaar de naam Hōk. In onze taverne voeren we een moderne keuken, met gerechten waarbij de producten van de Deventer markt in de spotlight staan. De markt van nu én van vroeger. 

Je kunt bij ons lunchen, dineren, borrelen en vergaderen. Maar bovenal vinden we dat je bij Hōk gewoon moet kunnen binnenlopen. Of dat nou voor een kop koffie, een uitgebreid diner of een praatje is. Kom je een keer buurten bij Hōk?


Solliciteren