De keuken van Hōk in Deventer

Veel vegetarisch, ook een beetje vlees en vis

Bij Hōk maken we lekkere gerechten waar je warm van wordt. Daarvoor maken we gebruik van zoveel mogelijk ingrediënten uit de omgeving. Want lokaal is lekker.

Van pasta tot curry

In alle keukens vind je heerlijke vegetarische gerechten. Daarom beperken we ons niet tot één specifieke keuken. Wat al onze gerechten gemeen hebben, is dat ze toegankelijk en vol smaak zijn. Of dat nou een veganistisch gerecht is, of één met een vlees- of visoptie.

Minder vlees

Wij vinden dat lekker eten ook klimaatverantwoord kan zijn. Wij geloven dan ook in een toekomst met minder vlees. Daarom zijn de meeste gerechten in ons restaurant in Deventer vegetarisch. Maar voor wie wil, is er een mooi stukje vlees aan toe te voegen. Zoek naar de oranje ‘v’ (van vlees) op de kaart.

Bewuste keuzes

En wanneer we toch vlees serveren, doen we dat zo bewust mogelijk. Als een koe uit Duitsland bijvoorbeeld duurzamer is dan een koe uit Salland, dan halen we liever ons rundvlees uit Duitsland. En zalm uit Nieuw-Zeeland hebben we bijvoorbeeld liever niet – de zalm uit Scandinavië is toch al fantastisch?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de keuken van Hōk in Deventer? Kom dan snel een keer proeven!