Bijzonder eten in Deventer
zonder veel poespas

Lekker eten hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Bij Hōk in Deventer eet je bijzonder, maar zonder al te veel poespas.

Micro-vakantie

Eigenaar Jens Jongeneel vindt het belangrijk dat jij je lekker voelt bij Hōk. Of je nou komt voor een kop koffie, een uitgebreid diner of een biertje op vrijdagmiddag. Elk moment kan een micro-vakantie zijn.

Toegankelijkheid is dan ook het sleutelwoord. Dat geldt voor zowel de sfeer als voor de kaart. Het zal je vast opvallen dat daar veel vegetarische gerechten op staan. Wij geloven dat vlees niet altijd de hoofdrol hoeft te spelen. Daarom dagen we ook niet-vegetariërs uit om eens een vleesloze maaltijd te eten. Op een toegankelijke manier.

Vegetarisch eten

Bijvoorbeeld door onze vegetarische gerechten ook met een goed stukje biologisch vlees aan te bieden. Misschien merk je wel dat dat vlees helemaal niet nodig is en bestel je het de volgende keer zonder. Kleine stapjes kunnen het verschil maken.

Natuurlijk draait ons restaurant in Deventer niet alleen om vegetarisch eten. We willen graag dat je je gezien voelt. Daarom luisteren we naar je en doen we er alles aan om je een fijne ervaring te geven. Benieuwd hoe dat is? Reserveer dan direct een tafel bij Hōk Taverne in Deventer.