Hōk Thuistaverne presenteert: Hōkspot
Stamppot afhalen of laten bezorgen in Deventer

Hōk Thuistaverne gaat verder met Hōkspot. Elke twee weken keuze uit drie stamppotten, gewoon bij je thuis bezorgd. Voor maar 7 euro per maaltijd. Afhalen kan ook, in onze Hōk Winckel. Mooi toch?

Direct bestellen? We bezorgen elke dag, behalve op maandag. Hier bezorgen we allemaal.

Hōk Thuistaverne

Je kunt nu bij ons bestellen, dan komen we Hōk thuisbezorgen. Zodat jij lekker niet hoeft te koken en tóch een gezonde maaltijd kunt nuttigen.

Hoe dat werkt? Heel simpel. Je belt of appt ons, wij geven je drie opties voor een lekkere stamppot. Je mag kiezen: afleveren tussen 17.00 en 18.00 uur en zelf opwarmen (je krijgt uiteraard opwarminstructies) of een warme maaltijd op een door jou gekozen tijdstip. Kies je voor het laatste? Dan geldt wel een minimum bestelbedrag van 15 euro. Een drankje telt ook.

Wij sturen jou een tikkie en als je dat betaalt, dan is alles geregeld. Komen wij bij je thuis om je eten veilig te bezorgen. Of je komt gewoon bij ons in de Winckel, aan de Walstraatzijde.

Liever aan de deur betalen met cash of pin? Dat mag ook, geef het even aan bij je bestelling. Bestellingen ontvangen we het liefst voor 16.00 uur, maar is het later, bel dan gerust even. Dan komt het meestal wel goed.

Stamppot bezorgen Deventer

Bezorgen in Deventer, Diepenveen, Epse, Twello

In Deventer bezorgen we gratis vanaf een bestelling van 15 euro. Bestellingen van onder de 15 euro mag je afhalen in onze Winckel in de Walstraat.

In Epse, Diepenveen, en Twello komen we vanaf 40 euro gratis. Bij bestelbedragen tussen de 30 en 40 euro brengen we 3 euro bezorgkosten in rekening.

Afhalen (en opeten)

Je kunt je bestelling ook bij ons afhalen in de Winckel, je vindt de ingang aan de Walstraatzijde. Meteen opsmikkelen mag ook, we hebben enkele zitplekken. Kun je er meteen wat drinken bij bestellen.